Izrada web trgovine

najbolje ecommerce rješenje.

Izrada moderne i atraktivne web trgovine, odnosno web shopa kao uspješna prezentacija i promocija vaše ponude te direktan kanal za prodaju vaših proizvoda.

brzo do blagajne

Zahvaljujući uporabi suvremenih alata i prilagođavanja sučelja web trgovine, kupci će u nekoliko koraka s lakoćom pronaći, dodati u košaricu i naručiti željeni proizvod.

blagajna web trgovina
web shop

široke mogućnosti za proizvode

Bez obzira na to kakve proizvode nudite, jednostavne ili kompleksne, fizičke ili digitalne, odabrat ćemo atribute koji će ih prikazati na najbolji način, što će rezultirati većom prodajom.

brojne opcije naplate

Po Vašoj želji, kupci će moći platiti prilikom preuzimanja i/ili direktno na Vašoj stranci (kartičnim plaćanjem, bankovnom transakcijom, PayPalom i dr.) te će poslovanje web shopa biti prilagođeno fiskalizaciji.

web shop

U prosjeku 52% osoba preferira te češće naručuje putem web trgovine zbog njihove jednostavnosti i radi uštede vremena.

Više od polovice malih i srednjih poduzeća nema web stranicu niti web shop, a velik broj onih koji ima još uvijek koristi zastarjele metode te je zbog toga korisnicima iskustvo kupovanja loše.

izrada web trgovina

korisničko iskustvo

Omogučit ćemo da se Vaši korisnici lagano snalaze bez obzira na to koji uređaj koriste (PC, laptop, tablet, mobitel) zahvaljujući responzivnom i funkcionalnom dizajnu te brzini učitavanja.

razne opcije dostave

Naplatite dostavu i odredite vrijeme isporuke ovisno o zoni ili državi iz koje narudžba dolazi te ponudite različite opcije dostave (primjerice standard i brza).
izrada internet trgovine

i još...

good team

integriranost

Integracija s drugim sustavima, primjerice payment gateway, analitika, društvene mreže

team_collaboration

lako upravljanje

Jednostavno izmjenjivanje proizvoda i/ili dodavanje novih te prilagođavanje sadržaja

mobile marketing

marketinški alati

Nudimo i dodatne usluge SEO optimizacije i ostalih alata koji će povećati konverziju

Izrada web trgovine

spremni započeti projekt?