Andrea Tomić

Promocija i prodaja knjiga mlade autorice

Web stranica Andrea Tomić

Što smo napravili:

Web trgovinu
Blog
Vizualni identitet

Link projekta:

Andrea Tomić autorica je četiri objavljena romana, a uz to se bavi i pisanjem recenzija knjiga koje tada objavljuje na svome blogu.

Korisničko iskustvo u prvom planu

Korisnici mogu u nekoliko klikova saznati više o autoričinim knjigama, pročitati odabrane citate, pogledati recenzije ili ostaviti svoju te kupiti knjige. Isto tako mogu saznati više o autorici i pročitati njezine objave na blogu s filtriranim kategorijama.
Web stranica
Izrada web trgovina - Andrea Tomić

Jednostavnost kupovanja

Kreirali smo i ecommerce rješenje koje svim korisnicima omogućuje jednostavan pronalazak željenjih proizvoda, stavljanje u košaricu te odabir naplate. Uz samu trgovinu, autorica je htjela prikazati i ostale načine na koje se romani mogu nabaviti te smo ubacili informacije o tome gdje se svaka knjiga može kupiti.
Andrea Tomić - Web stranica

Dizajn prilagođen ciljanoj publici

Učinili smo stranicu privlačnu ciljanoj publici te uskladili njezin dizajn s autoričinim slikama i slikama njezinih knjiga. Fokusirali smo se na raspored sekcija, usklađivanje boja i jednostavnu tipografiju kako bi naglasak bio na samom sadržaju.
Vector
Andreina stranica ima sve – snalaženje na njoj je jednostavno i intuitivno, a estetski je jako lijepa i nježna. COdizajn je s njenim dizajnom napravio pun pogodak – web stranica u potpunosti je u skladu s autoričinom estetikom.

Barbara Jurić, autorica