Vizualni identitet

Vizualni identitet ne čini samo logotip, već je to kohezivni sustav koji se proteže kroz sve medije i društvene mreže te web stranicu.

Vjerujemo da je svaki brand poseban i da čvrsti vizualni identitet povećava vjernost kupaca. 

Nudimo cjelovito rješenje koje uz sam dizajn logotipa uključuje i širok spektar predložaka, uputa i stilova koje možete koristiti na društvenim mrežama, promotivnim materijalima i svim mjestima na kojima se spominje Vaš brand!

Po čemu se razlikujemo od ostalih digitalnih i web agencija?

Specijalizirani smo.

Nudimo samo ono u čemu smo najbolji: izradu web stranica i trgovina, UI/UX dizajn i kreiranje vizualnog identiteta.

Odgovaramo brzo.

Ograničavamo broj klijenata kako bismo svakome mogli odgovoriti brzo i privesti svaki projekt kraju u rekordnom roku.

Biramo projekte.

Kako bismo i mi i klijent bili zadovoljni, uzimamo samo projekte za koje znamo da ćemo dostaviti odličan rezultat.

Stalo nam je.

Nismo roboti, a niste ni vi. Stalo nam je do završnog rezultata te klijente savjetujemo o najboljim digitalnim praksama.

Imamo jasnu viziju za svaki projekt.

Vizualni identitet - Izrada logotipa

Naši talentirani dizajneri prate trendove i kreiraju moderne logotipe

Godinama istražujemo tržište i uvijek pratimo najnovije trendove kako bismo prilikom svakog projekta kreirali proizvod koji će biti moderan i atraktivan. Vjerujemo da svaki brand ima svoju priču, a ona počinje od logotipa.

Nismo posrednici, svaki projekt radi naš tim dizajnera

Kako bismo bili sigurni da ćemo se jednako posvetiti svakome projektu i da će svaki biti jednake kvalitete, imamo interni tim dizajnera za koje možemo garantirati. Za razliku od mnogih web dizajn agencija, nikada ne prosljeđujemo posao. 

Vizualni identitet - Proces izrade logotipa
Clutch Top Web Studio

Jedna smo od vodećih web agencija za izradu web stranica na Clutchu

Trenutno smo među deset vodećih hrvatskih web dizajn agencija na Clutchu, najpoznatijoj B2B platformi za ostavljanje recenzija, s ocjenom 5.0. 

Koristimo najnovije tehnologije kako bismo kreirali najbolji vizualni identitet

Adobe Illustrator CC
Zeplin
Figma
InVision
Photoshop

Naš tim stručnjaka kreirat će vizualni identitet na koji ćete biti ponosni

Moderan dizajn

Pratimo najnovije trendove i znamo što korisnicima odgovara. Uvijek ćemo pronaći balans između vaših želja i očekivanja publike.

Nekoliko koncepata

Uvijek smo voljni ponuditi nekoliko koncepata kako biste odabrali onaj koji Vama najviše odgovara, a zatim dalje radimo na odabranom.

Tipografija

Pažljivo biramo tipografiju koja odgovara vašoj ciljanoj publici i standardima industrije – mnogi najbolji logotipi sadrže samo tekst.

Pamtljiv simbol

Od apstraktnih simbola do onih konkretnijim, rado ćemo napraviti logotip koji uključuje pamtljiv, jedinstven simbol.

Razne pozicije

Dobar logotip uklapa se svuda: od brošura i letaka do internetskih medija, u različitim dimenzijama i na odgovarajućim pozicijama.

Više od logotipa

Logotip je glavna stavka vizualnog identiteta, ali ne i jedina; jednako je bitan odabir tipografije, palete boja te kreiranje uputa za daljnju uporabu.

Što sve utječe na cijenu?

Razumijemo da je jedno od najvažnijih pitanja koje imate ono o cijeni vizualnog identiteta, no ona ovisi ponajviše o vrsti logotipa i njegovoj kompleksnosti. Kako biste dobili što precizniju brojku, bilo bi najbolje da nas kontaktirate s detaljima i zatražite ponudu za izradu logotipa.

Vrste logotipa

Tekstualni se logotip temelji na tipografiji i sastoji se od nekoliko slova, u pravilu naziva ili inicijala same tvrtke. Ovakvi logotipi su sve popularniji jer su jednostavni, ali učinkoviti i pamtljivi.

Piktogrami su logotipi koji su temeljeni na nekome simbolu, odnosno slici, koja je specifična za brand. U pravilu ih, bez teksta, koriste već poznate tvrtke čiji simbol svi prepoznaju.

Riječ je o podvrsti piktograma te se, za razliku od njih, radi o simbolu koji ne predstavlja stvaran objekt, već je to apstraktan geometrijski oblik koji predstavlja vašu tvrtku.

Kombinirani su logotipi vrlo često odabir novih tvrtki koje žele nešto kompleksnije od same tipografije – oni u sebi sadrže i tekst i naziv branda te se kao takav i jedno i drugo zajedno osnažuju brand.

Amblem je nešto kompliciraniji tip logotipa koji se sastoji od fontova koji se nalaze unutar samog simbola te su nalik na pečat ili grb, a obično imaju tradicionalniji izgled.

Povezane usluge

Web stranice

Od jednostavnijih prezentacijskih do web stranica sa složenijim funkcionalnostima, u potpunosti se prilagođavamo vašim potrebama.

Web trgovine

Omogućavamo Vašim korisnicima brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu, a Vama najjednostavnije rješenje za upravljanje web shopom i promociju istog.

UI/UX Dizajn

Ne trebate programiranje? Nudimo dizajn korisničkog sučelja koji uključuje dizajn mobilnih aplikacija, platformi, web stranica itd.

Često postavljena
pitanja

Pogledajte primjere izrade logotipa i detaljan proces ovdje.

Uz sam logotip, nakon kreiranog završnog rješenja, dobivate dokument sa svim uputama za njegovu upotrebu: to uključuje imena fontova, te imena i kodove boja koje će predstavljati vaš brand. Njih možete dalje koristiti na svim promotivnim materijalima, društvenim mrežama i ostalim mjestima gdje se spominjete.

Ukoliko želite, u ponudu možemo uvrstiti izradu promotivnog materijala, dizajna za društvene mreže i bilo čega drugoga, samo napomenite što točno želite. Ukoliko niste sigurni, rado ćemo vam dati sugestije.

Naravno. Svaku završnu verziju logotipa šaljemo u visokoj kvaliteti kako ne bi izgubila na kvaliteti prilikom printanja, korištenja na webu, i slično.

U pravilu logotip šaljemo u .svg (za web), .png (za društvene mreže i uporabu na internetu) i .tiff (za print) formatu no možemo Vam ga poslati u bilo kojem željenom formatu.

Dovoljno nam je ime vašeg branda te barem okvirna ideja o logotipu kakvom želite, odnosno naziv vrste logotipa koju želite (amblem, tekstualni logotip i drugi). Po želji nam možete poslati i logotipe kakvi vam se sviđaju te boje koje biste voljeli vidjeti na njemu.

Radimo remote zbog čega nam uopće nije bitno odakle ste te možemo cijeli posao odraditi online.

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Javite nam se sa svojim upitom.

100+ zadovoljnih klijenata

Nemojte uzeti samo našu riječ, pročitajte što kažu o nama.

Vector

COdizajn tim imao je jasan plan o tome kako prikazati moj sadržaj i pokazao se uspješnim u svakom koraku. Jako mi se sviđa web stranica koju su napravili i uvijek su bili dostupni da odgovore na sve moje upite. Sve je bilo dostavljeno uz entuzijazam i jasnoću. Definitivno preporučujem.

Safi Zisman, BF Media

Vector

COdizajn je fantastična tvrtka za suradnju ako trebate izraditi web stranicu i ako trebate dizajniran logotip. Bili su kreativni, profesionalni i dobro upućeni u svoj zanat. Uvijek su mi dopustili izmjene kako bi web stranica bila točno onakva kakvu želim. Također su mi ponudili profesionalne savjete u vezi dizajna i optimizacije za pretraživače. Dizajn je moderan, čist i vrlo privlačan. Toplo bih preporučila ovu tvrtku svima koji trebaju usluge izrade web stranice i logotipa.

Sharon Edjan, Nightingale Senior Living

Vector

Navikla sam čekati izvođače radova, ali COdizajn tim je morao čekati na mene. I komunikacija i rješenje bili su vrlo brzi. Nikada nism imala dojam da su zaboravili na mene ili se pitati kako napreduje projekt. Bilo je odlično!

Sada možemo i vrlo jednostavno sami ažurirati web stranicu, dodati objave i slično. Također možemo puno bolje pratiti posjetitelje i njihovu interakciju sa stranicom. Sama je web stranica jako dobro prilagođena korisnicima pa naši posjetitelji provode puno više vremena na njoj i istražuju. COdizaj je također vrlo dobro promislio izvedbu i olakšao nam daljnju uporabu web stranice. Detalji poput mogućnosti dupliciranja i uputa za korištenje stvarno čine razliku.

Michelle West, Culinary Farms