Izrada web stranica

prezentirajte svoj brend.

Vjerujemo da je svaki brend poseban, te je tako izrada web stranica, ovisno o onome što želite prikazati potpuno prilagođena Vašim zahtjevima i potrebama.

vizualni identitet

Pretvorit ćemo Vašu poslovnu ideju u čvrstu sliku koja će Vam omogućiti lakše povezivanje s ciljanom publikom. Spremni smo kreirati identitet brenda baziran na Vašem poslovnom modelu.
izrada web stranica
izrada web stranica

prilagođeni dizajn

Izrada web stranica koje dizajnom i karakteristikama odgovaraju industriji, vizualnom identitetu i poruci koju želite prenjeti ciljanoj publici.

lagano upravljanje sadržajem

Bez programskog znanja naknadno ćete jednostavno moći dodavati i izmjenjivati sadržaj stranica, članke, slike i druge aspekte web stranice.

75% potrošaća priznaje da ocjenjuje kredibilitet poduzeća na temelju njihove web stranice.

Više od polovice malih i srednjih poduzeća nema web stranicu, a velik broj onih koji ima još uvijek koristi zastarjele metode te je zbog toga korisnicima snalaženje otežano.

izrada web stranice

korisničko iskustvo

Omogučit ćemo da se Vaši korisnici lagano snalaze bez obzira na to koji uređaj koriste (PC, laptop, tablet, mobitel) zahvaljujući responzivnom i funkcionalnom dizajnu te brzini učitavanja.

marketinški alati

Nudimo i dodatne usluge SEO optimizacije za bolje rankiranje na tražilicama te mogućnost integracije s drugim sustavima kao što su booking stranice, društvene mreže, sustavi za slanje newslettera i drugo.
web dizajn

Izrada web stranica

spremni započeti projekt?