Izrada web stranica

Naša izrada web stranica strateški spaja korisničko iskustvo i priču vašeg brenda.

Naš cilj je pomoći vam u digitalizaciji poslovanja kroz povećanje vašeg online prisustva uz korištenje najboljih praksi i tehnologija u izradi web stranica. Od jednostavnijih prezentacijskih do web stranica sa složenijim funkcionalnostima, u potpunosti se prilagođavamo vašem poslovnom modelu. 

Po čemu se razlikujemo od ostalih digitalnih i web agencija?

Specijalizirani smo.

Nudimo samo ono u čemu smo najbolji: izradu web stranica i trgovina, UI/UX dizajn i kreiranje vizualnog identiteta.

Odgovaramo brzo.

Ograničavamo broj klijenata kako bismo svakome mogli odgovoriti brzo i privesti svaki projekt kraju u rekordnom roku.

Biramo projekte.

Kako bismo i mi i klijent bili zadovoljni, uzimamo samo projekte za koje znamo da ćemo dostaviti odličan rezultat.

Stalo nam je.

Nismo roboti, a niste ni vi. Stalo nam je do završnog rezultata te klijente savjetujemo o najboljim digitalnim praksama.

Imamo jasnu viziju za svaki projekt.

COdizajn projekt

Usmjereni smo na korisničko iskustvo i cilj nam je pomoći u digitalizaciji

Godinama istražujemo tržište i pratimo najnovije trendove kako bismo prilikom svakog projekta kreirali proizvod koji će biti jednostavan i prilagođen korisnicima. Želimo napraviti više od samo lijepog dizajna ─ strukturiranu stranicu na kojoj su sve bitne informacije brzo dostupne i koja je jednostavna za koristiti.

Nismo posrednici, svaki projekt radi naš tim dizajnera i developera

Kako bismo bili sigurni da ćemo se jednako posvetiti svakome projektu i da će svaki biti jednake kvalitete, imamo interni tim dizajnera i programera za koje možemo garantirati. Za razliku od mnogih web dizajn agencija, nikada ne prosljeđujemo posao.

Izrada web stranica - Tim
Clutch Top Web Studio

Jedna smo od vodećih web agencija za izradu web stranica na Clutchu

Trenutno smo među deset vodećih hrvatskih web dizajn agencija na Clutchu, najpoznatijoj B2B platformi za ostavljanje recenzija, s ocjenom 5.0. 

Koristimo najnovije tehnologije kako bismo kreirali najbolju moguću web stranicu.

Photoshop
InVision
WordPress
CSS
Jquery
HTML

Naš tim stručnjaka kreirat će web stranicu na koju ćete biti ponosni.

Responzivan dizajn

Stranica će biti prilagođena svim uređajima s kojih joj korisnici mogu pristupiti (računalo, mobitel, tablet) i svim veličinama ekrana.

Korisničko iskustvo

Stalo nam je do korisnika. Sve informacije na web stranici brzo su dostupne te je svaka naša stranica jednostavna za koristiti.

Sigurnost

Bitno nam je na stranicu uključiti SSL certifikat koji jamči sigurnost podataka između web stranice i posjetitelja.

GDPR

Web stranica je usklađena s uredbom Europske Unije o zaštiti osobnih podataka i privatnosti korisnika

Analitika

Možemo ugraditi alate za praćenje posjeta i ponašanja Vaših korisnika, koji kasnije mogu poslužiti za marketing i prodaju.

Brzina

Bitno nam je da se stranica učita brzo, posebno pri prvom posjetu korisnika, zbog čega svaku stranicu optimiziramo.

Što sve utječe na cijenu?

Razumijemo da je jedno od najvažnijih pitanja koje imate ono o cijeni web stranice. Međutim, točan odgovor ne možemo dati jer cijene jako variraju ovisno o raznim faktorima. Svaki je projekt poseban te je svaka naša ponuda potpuno prilagođena vašim potrebama. 

Kako biste dobili što precizniju brojku, bilo bi najbolje da nas kontaktirate s detaljima i zatražite ponudu za izradu web stranice.

Informacijske web stranice razlikuju se od web trgovina, platformi za edukaciju, itd. Iako izrađujemo sve vrste web stranica, njihova cijena može dosta varirati.

Iako većina webova u prosjeku ima 6 ili 7 podstranica, i taj broj može dosta varirati te samim time utjecati na cijenu. 

Svaka je stranica drugačija te postoje razne dodatne komponente, poput kvizova, live chata, online rezervacija i slično te svaka od tih komponenata utječe na cijenu. 

Mnoge web stranice zahtjevaju dodatne integracije (primjerice, s newsletterom, CRM sustavom, Google kartama, itd.) koje, ovisno o svojoj kompleksnosti, utječu na cijenu. 

Dok je cijena .com domene u pravilu oko 70 kn i ostale domene ne variraju puno, cijena servera ovisi o potrebama i opsegu vaše stranice te vašem budžetu. Bolji server u pravilu podrazumjeva bolje performanse stranice. 

I sam dizajn varira od jednostavnijeg do kompleksnijeg te može utjecati na cijenu. 

CMS (Content Management System) Vam dopušta samostalno uređivanje sadržaja stranice u budućnosti te je uključen u svaku našu ponudu, no cijena može varirati ovisi o količini stvari koje želite sami upravljati (primjerice, dodatne stavke mogu uključivati samostalno dodavanje podstranica, kategorija bloga i slično).

SEO optimizacija (optimizacija za tražilice) pomaže vašoj web stranici rangirati na Google-u i ostalim tražilicama. Iako nije obavezna, to je dodatna usluga koju možemo ponuditi. 

Svaka naša ponuda uključuje CMS sustav koji vam dopušta samostalno upravljanje stranicom, no nudimo i paket održavanja weba koji uključuje ažuriranje svih potrebnih alata kako ne bi zastarjeli, nadzor weba, redovite sigurnosne kopije te nadogradnje CMS programa na noviju verziju.

... i još mnogo toga

Povezane usluge

Web trgovine

Omogućavamo Vašim korisnicima brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu, a Vama najjednostavnije rješenje za upravljanje web shopom i promociju istog.

UI/UX Dizajn

Ne trebate programiranje? Nudimo dizajn korisničkog sučelja koji uključuje dizajn mobilnih aplikacija, platformi, web stranica itd.

7172737475767778797107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297

Vizualni identitet

Vjerujemo da je svaki brend poseban. Nudimo cjelovito rješenje koje uz sam dizajn logotipa uključuje i širok spektar predložaka, uputa i stilova.

Često postavljena
pitanja

Predlažemo da nam se javite s detaljima o Vašem projektu te ćemo Vas rado uputiti u detaljan proces. Pokušajte nam dati što više početnih informacija kako bismo vas što lakše uputili: čime se bavite, koji je cilj web stranice (prikazati informacije, prodavati proizvode, i slično), kakve stranice Vam se sviđaju, imate li već logotip, imate li kreiran sadržaj i navigaciju, kakve funkcionalnosti trebate. U redu je ako ne znate odgovore na neke od ovih pitanja, ideju možemo razraditi zajedno.  

Trudimo se olakšati Vam proces te uzimamo stvar u svoje ruke, a od Vas trebamo samo sadržaj te nekoliko početnih informacija.

Iako je svaki projekt jedinstven te broj koraka u procesu naše izrade ovisi o mnogo faktora, uvijek prolazimo sljedeće ključne faze:

Konzultacija

Prije nego što krenemo sa samom izradom, želimo saznati sve što je potrebno o Vašem poslu i utvrditi detalje što ćemo učiniti kroz pitanja koja ćemo Vam postaviti.
Ukoliko je potrebno, rado ćemo Vam pomoći kreirati navigaciju za Vašu stranicu kako bi se korisnici što jednostavnije na njoj snalazili te pružiti savjete u kreiranju sadržaja.

Strategija

Nakon što nam je potpuno jasno što želite postići, krenut ćemo s kreiranjem strategije. U ovom ćemo koraku kreitrati i boje, tipografiju i logotip (ukoliko ih već nemate).
Ovaj korak također može uključivati kupovinu domene, odabir servera te objašnjavanje načina na koji web stranica funkcionira.

Dizajn (i razvoj)

Kreirat ćemo prvu verziju web stranice u dogovorenom roku te Vam poslati da ju pregledate. Ukoliko ćete htjeti nešto izmjeniti, rado ćemo to napraviti – ali Vam i pružiti svoje savjete. Cilj nam je kreirati proizvod upravo onakav kakav ste zamislili, ali i pružiti Vašim korisnicima dobro iskustvo kako bi se kasnije vraćali!

Testiranje i lansiranje

Nakon svih eventualnih izmjena i testiranja stranicu ćemo optimizirati kako bi bila brza i responzivna te ćemo ju lansirati, a Vama dati pristupne podatke kako biste mogli jednostavno upravljati svojim sadržajem i dodavati novi!

Ako mislite da je Vaša stranica zastarjela, vjerojatno i jest. Web stranice koje su zastarjele i teške za snalaženje odbit će potencijalne korisnike.

Mnogi projekti na kojima smo radili su upravo redizajniranje starih stranica – naša usluga redizajna zapravo uključuje izradu potpuno nove web stranice tako što koristimo Vaš stari sadržaj, ili Vam pomažemo u kreiranju novog sadržaja i navigacije koji su, uz sam dizajn, iznimno bitni.

Svaki je projekt poseban te na cijenu utječe velik broj faktora (neke od kojih smo i naveli gore) zbog čega Vam predlažemo da nas kontaktirate s dodatnim detaljima kako bismo Vam mogli kreirati ponudu.

Ovo je još jedna stavka koja ovisi o veličini samog projekta i raznim faktorima (broj stranica, funkcionalnosti, Vaša dostupnost itd.)

Manji projekti uglavnom traju jedan ili dva tjedna, dok veći projekti traju između jedan i tri mjeseca.

Ukoliko imate neki konkretan rok, vrlo rado ćemo Vam se prilagoditi.

Iako možete zaposliti nekog drugog da Vam kreira logotip, nudimo i izradu vizualnog identiteta te možete zatražiti da i to uključimo u ponudu.
Naše branding usluge između ostalog uključuju istraživanje tržišta, kreiranje strategije brenda, dizajn logotipa, vizualni identitet, stilski vodič (boje, tipografija itd.) te sami birate usluge koje su Vama potrebne.
Međutim, naši klijenti često već imaju čvrst vizualni identitet koji nam pruže prije same izrade te se u tom slučaju lagano prilagodimo i kreiramo web stranicu na temelju toga.

Da. Ukoliko nemate domenu i/ili hosting i ne znate kako točno pristupiti ovom koraku, vrlo rado ćemo Vam poslati sve upute i svoje preporuke.

Naravno! Sve naše stranice kreirane su s ciljem da se korisnici lagano snalaze bez obzira na to koji uređaj koriste (PC, laptop, tablet, mobitel).

Da! Kao dio naše usluge nudimo i upute koje će Vam pomoći da vrlo jednostavno mijenjate sadržaj, dodajete nove objave i sl.

Naravno! Naše su stranice kreirane s time na umu te naknadno možete dodati (ili obrisati) informacije, fotografije, nove usluge, funkcije, ili bilo što drugo.

 

Ne nudimo direktno usluge pisanja sadržaja, ali ćemo vam  rado pružiti savjete za kreiranje dobrog sadržaja.

Radimo remote zbog čega nam uopće nije bitno odakle ste te možemo cijeli posao odraditi online.

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Javite nam se sa svojim upitom.

100+ zadovoljnih klijenata

Nemojte uzeti samo našu riječ, pročitajte što kažu o nama.

Vector

Uživali smo raditi s COdizajnom. Izuzetno su obrazovani, komunikativni unutar samog procesa i uspješno su navigirali svim mojim pitanjima i sugestijama. Oduševljeni smo završnim proizvodom i iskustvom radeći s COdizajn timom.

Steadman Logo

Rhiannon Streight, The Steadman Group

Vector

Ne možemo biti zadovoljniji iskustvom s COdizajn timom. Osim što smo dobili nekoliko kreativnih rješenja od kojih smo mogli odabrati završni dizajn web stranice, njihova su fleksibilnost i brzi odgovori tokom projekta bili impresivni.

Florida Beyond Logo

Susan Barnes, Florida Beyond

Vector

Bilo nam je zadovoljstvo surađivati s COdizajn timom posljednjih nekoliko tjedana. Naša je web stranica trebala preuređenje u prilično kratkom roku, a završili su i prije nego smo se nadali. Unatoč tome što je posao bio izveden vrlo brzo, kvaliteta samog rješenja nije patila. Njihov dizajn, pažnja na detalje i implementacija bili su nevjerojatni. Predivno su prikazali upravo ono što smo i tražili. Također su vrlo ljubazni, lako dostupni i obavljaju svoj posao s potpunom profesionalnošću.

Meditation and Mindfulness Logo

Chris Toulson,
Meditation and Mindfulness