UI/UX dizajn

UI i UX dizajn su nerazdvojni aspekti dizajna koji se spajaju u našim UI/UX dizajn uslugama.

U današnjem svijetu s preobiljem sadržaja, važnost korisničkog iskustva postaje sve neosporivija. Kako bismo olakšali doživljaj vašeg proizvoda korisnicima, naš cilj je stvoriti jednostavno i razumljivo korisničko sučelje, a tu ključnu ulogu ima UI/UX dizajn.

Iako su naš fokus web te IOS i Android (mobilna) sučelja, spremni smo raditi na dizajnu bilo kojeg digitalnog proizvoda.

Po čemu se razlikujemo od ostalih digitalnih i web agencija?

Specijalizirani smo.

Nudimo samo ono u čemu smo najbolji: izradu web stranica i trgovina, UI/UX dizajn i kreiranje vizualnog identiteta.

Odgovaramo brzo.

Ograničavamo broj klijenata kako bismo svakome mogli odgovoriti brzo i privesti svaki projekt kraju u rekordnom roku.

Biramo projekte.

Kako bismo i mi i klijent bili zadovoljni, uzimamo samo projekte za koje znamo da ćemo dostaviti odličan rezultat.

Stalo nam je.

Nismo roboti, a niste ni vi. Stalo nam je do završnog rezultata te klijente savjetujemo o najboljim digitalnim praksama.

Imamo jasnu viziju za svaki projekt.

UI/UX responzivni dizajn

Usmjereni smo na korisničko iskustvo i cilj nam je pomoći u digitalizaciji

Godinama istražujemo tržište i pratimo najnovije trendove kako bismo prilikom svakog projekta kreirali proizvod koji će biti jednostavan i prilagođen korisnicima. Želimo napraviti više od samo lijepog dizajna ─ proizvod koji će korisniku biti razumljiv.

Nismo posrednici, svaki projekt radi naš tim dizajnera

Kako bismo bili sigurni da ćemo se jednako posvetiti svakome projektu i da će svaki biti jednake kvalitete, imamo interni tim dizajnera za koje možemo garantirati. Za razliku od mnogih web i UI/UX dizajn agencija, nikada ne prosljeđujemo posao.

UI/UX dizajn - Dizajn mobilne aplikacije
Clutch Top Web Studio

Jedna smo od vodećih web agencija za izradu web stranica na Clutchu

Trenutno smo među deset vodećih hrvatskih web dizajn agencija na Clutchu, najpoznatijoj B2B platformi za ostavljanje recenzija, s ocjenom 5.0. 

Koristimo najnovije tehnologije kako bismo kreirali najbolji mogući UI/UX dizajn.

Photoshop
InVision
Adobe Illustrator CC
Figma
Zeplin
FlowMapp
Craft

Naš tim stručnjaka kreirat će korisničko sučelje na koju ćete biti ponosni

Arhitektura

Kako bismo kreirali najbolje moguće korisničko iskustvo, osmislit ćemo informacijsku arhitekturu i kreirati jednostavnu navigaciju.

Vodiči

Po potrebi ćemo kreirati storyboard koji će komunicirati priču kroz zaslone prikazane u nizu kronološki poredanih panela.

Skica

Prije samog dizajna izrađujemo wireframe, pojednostavljeni nacrt budućeg dizajna koji predlaže strukturu stranice.

Dizajn

Nakon što imamo kreiranu navigaciju i strukturu, kreiramo unikatan, moderan i atraktivan dizajn sučelja.

Prototip

Nudimo i interaktivni prototip kako biste vidjeli kojim redoslijedom se nižu ekrani te iskusili aplikaciju iz perspektive korisnika.

Implementacija koda

Završni je proizvod spreman za daljnji razvoj te programeri imaju sve što im je potrebno da razviju sučelje, uključujući i dijelove koda.

Što sve utječe na cijenu?

Razumijemo da je jedno od najvažnijih pitanja koje imate ono o cijeni dizajna. Međutim, točan odgovor ne možemo dati jer cijene jako variraju ovisno o raznim faktorima. Svaki je projekt poseban te je svaka naša ponuda potpuno prilagođena vašim potrebama. 

Kako biste dobili što precizniju brojku, bilo bi najbolje da nas kontaktirate s detaljima i zatražite ponudu za UI/UX dizajn.

Trebate li dizajn mobilne aplikacije, web stranice, nadzorne ploče, ili nešto drugo?  Tu smo da realiziramo svaku vašu ideju, a same cijene razlikuju se ovisno o kompleksnosti ideje. 

Uz samu kompleksnost zaslona, glavni je faktor i količina zaslona. Jednako pažnje posvećujemo projektima koji imaju 3, kao i onima koji imaju 400 zaslona, ali cijena varira ovisno o količini vremena koja nam je potrebna za njihovu izradu.

Imate li već osmišljenu navigaciju i strukturu ili trebate i uslugu osmišljavanja korisničkog iskustva i kreiranja wireframeova? Cijena često ovisi o tome u kojoj je fazi vaše sučelje te u osnovi nudimo dizajn, a ostalo su dodatne stavke (wireframeovi, storyboardovi, sitemapa i slično). 

Je li vam dizajn dovoljan, ili trebate i interaktivni prototip? Iako prototip može pomoći izbjeći eventualne pogreške u daljnjem razvoju, on u pravilu nije nužan te ćemo vam rado savjetovati treba li vam ili ne. 

Imate li već sve druge materijale ili je potrebno da uz sam dizajn kreiramo i druge elemenete (primjerice, logotip, ilustracije, obrađivanje fotografija) za koje su nam potrebni dodatni alati? Na cijenu može utjecati i priprema dodatnih materijala. 

Dok se, primjerice, mobilne aplikacije dizajniraju samo za mobilni uređaj, mnoga druga sučelja zahtjevaju dizajn za različite scenarije i različite veličine ekrana (primjerice, platforma za naručivanje hrane dostupna i na mobitelu i na računalu) te prilagodba ekrana utječe na cijenu završnog proizvoda.

Trebate li jednostavne zaslone sa svega nekoliko elemenata na njima, ili (primjerice) nešto kompleksniju nadzornu ploču s puno više elemenata po zaslonu? Kompleksnost dizajna i količina potrebnih elemenata često utječu na cijenu.

... i još mnogo toga

Povezane usluge

Web stranice

Od jednostavnijih prezentacijskih do web stranica sa složenijim funkcionalnostima, u potpunosti se prilagođavamo vašim potrebama.

Web trgovine

Omogućavamo Vašim korisnicima brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu, a Vama najjednostavnije rješenje za upravljanje web shopom i promociju istog.

7172737475767778797107117127137147157167177187197207217227237247257267277287297

Vizualni identitet

Vjerujemo da je svaki brend poseban. Nudimo cjelovito rješenje koje uz sam dizajn logotipa uključuje i širok spektar predložaka, uputa i stilova.

Često postavljena
pitanja

Jeste li primijetili kako je neke proizvode puno jednostavnije koristiti nego neke druge? Je li vam se nekim web stranicama vrlo jednostavno navigirati, dok je na drugima nemoguće pronaći ono što Vam treba? Najveću razliku čini dobro korisničko iskustvo.

Posao UX dizajnera često se obavlja u pozadini, ali je vrlo bitan i kompleksan. Njegov je glavni zadatak prilagoditi vaš proizvod korisniku što, na primjeru web stranice, uključuje prvenstveno kreiranje jednostavne navigacije i dobro pozicioniranje elemenata. Iako se ovaj termin prvenstveno odnosi na kreiranje digitalnih proizvoda, ali je primjenjiv i na razne proizvode koji nas okružuju.

UI i UX nisu isti pojmovi, ali su vrlo srodni, a više smo objasnili u članku

Koliko ste puta vidjeli loše izvedenu aplikaciju ili nepreglednu web stranicu?

Recimo da imate ideju za mobilnu aplikaciju – jasno nam je da si želite olakšati posao i zaposliti samo jednu osobu ili agenciju. Međutim, programeri u pravilu nisu ujedno i UI/UX stručnjaci te samim time u pravilu ne mogu ponuditi dovoljno dobro rješenje za korisničko iskustvo ili atraktivan dizajn. Zbog toga, ove se dvije usluge sve se češće traže odvojeno.

Kreiranjem dobrog korisničkog iskustva i dizajnom korisničkog sučelja osigurat ćete si kvalitetan proizvod. Također ćete moći izbjeći eventualne pogreške u daljnjem razvoju jer ćete u ranoj fazi moći korigirati navigaciju, strukturu i sam dizajn puno jednostavnije nego kada je on već razvijen.

Da, mobilne aplikacije najčešći su vid UI/UX dizajna kojeg nudimo. 

Najčešće koristimo Sketch za kreiranje sučelja (ili po želji Figmu), dizajne predajemo u Zeplinu (ili po želji InVisionu) gdje ih možete i komentirati te programeri imaju sve što im je potrebno. 

Pisali smo više o najpoznatijim alatima (i ujedno onima koje i sami koristimo) ovdje.

Predlažemo da nam se javite s detaljima o Vašem projektu te ćemo Vas rado uputiti u detaljan proces. Pokušajte nam dati što više početnih informacija kako bismo vas što lakše uputili: čime se bavite, koji je cilj vašeg proizvoda (prikazati informacije, prodavati proizvode, i slično), kakvi dizajni Vam se sviđaju, imate li već logotip, imate li kreiran sadržaj i navigaciju, kakve funkcionalnosti trebate. U redu je ako ne znate odgovore na neke od ovih pitanja, ideju možemo razraditi zajedno.  

Ovo je stavka koja ovisi o veličini samog projekta i raznim faktorima (broj stranica, funkcionalnosti, Vaša dostupnost itd.)

Manji projekti uglavnom traju jedan ili dva tjedna, dok veći projekti traju između jedan i tri mjeseca.

Ukoliko imate neki konkretan rok, vrlo rado ćemo Vam se prilagoditi.

Iako možete zaposliti nekog drugog da Vam kreira logotip, nudimo i izradu vizualnog identiteta te možete zatražiti da i to uključimo u ponudu.
Naše branding usluge između ostalog uključuju istraživanje tržišta, kreiranje strategije brenda, dizajn logotipa, vizualni identitet, stilski vodič (boje, tipografija itd.) te sami birate usluge koje su Vama potrebne.
Međutim, naši klijenti često već imaju čvrst vizualni identitet koji nam pruže prije same izrade te se u tom slučaju lagano prilagodimo i kreiramo web stranicu na temelju toga.

 

Ne nudimo direktno usluge pisanja sadržaja, ali ćemo vam  rado pružiti savjete za kreiranje dobrog sadržaja.

Radimo remote zbog čega nam uopće nije bitno odakle ste te možemo cijeli posao odraditi online.

Niste pronašli odgovor na svoje pitanje? Javite nam se sa svojim upitom.

100+ zadovoljnih klijenata

Nemojte uzeti samo našu riječ, pročitajte što kažu o nama.

Vector

COdizajn tim imao je jasan plan o tome kako prikazati moj sadržaj i pokazao se uspješnim u svakom koraku. Jako mi se sviđa web stranica koju su napravili i uvijek su bili dostupni da odgovore na sve moje upite. Sve je bilo dostavljeno uz entuzijazam i jasnoću. Definitivno preporučujem.

Safi Zisman, BF Media

Vector

COdizajn je fantastična tvrtka za suradnju ako trebate izraditi web stranicu i ako trebate dizajniran logotip. Bili su kreativni, profesionalni i dobro upućeni u svoj zanat. Uvijek su mi dopustili izmjene kako bi web stranica bila točno onakva kakvu želim. Također su mi ponudili profesionalne savjete u vezi dizajna i optimizacije za pretraživače. Dizajn je moderan, čist i vrlo privlačan. Toplo bih preporučila ovu tvrtku svima koji trebaju usluge izrade web stranice i logotipa.

Sharon Edjan, Nightingale Senior Living

Vector

Navikla sam čekati izvođače radova, ali COdizajn tim je morao čekati na mene. I komunikacija i rješenje bili su vrlo brzi. Nikada nism imala dojam da su zaboravili na mene ili se pitati kako napreduje projekt. Bilo je odlično!

Sada možemo i vrlo jednostavno sami ažurirati web stranicu, dodati objave i slično. Također možemo puno bolje pratiti posjetitelje i njihovu interakciju sa stranicom. Sama je web stranica jako dobro prilagođena korisnicima pa naši posjetitelji provode puno više vremena na njoj i istražuju. COdizaj je također vrlo dobro promislio izvedbu i olakšao nam daljnju uporabu web stranice. Detalji poput mogućnosti dupliciranja i uputa za korištenje stvarno čine razliku.

Michelle West, Culinary Farms