Influencr.

Aplikacija za influencerski marketing

Što smo napravili:

UI/UX dizajn
Prototip

Link projekta:

Influencr. je aplikacija koja na zahtjev isporučuje sadržaj koji generiraju korisnici. Svatko se može prijaviti, a tvrtke biraju osobe koje im odgovaraju te im za dobiveni sadržaj isplate naknadu u vidu novca ili vlastitog proizvoda.

Novi način marketinga

Influencerski je marketing sve rašireniji te Influencr. platforma olakšava povezivanje brandova s content creatorima. Tvrtke sada biraju između korisnika zainteresiranih za njihov proizvod, a influenceri mogu jednostavno pretražiti i odabrati proizvode koje ih zanimaju.

Jednostavno kreiranje profila i traženje kampanja

Primarna je funkcija aplikacije objavljivanje kampanja od strane brendova te mogućnost da ih korisnici jednostavno pretražuju. Kreatori sadržaja mogu odabrati proizvode koji ih zanimaju, prijaviti se sa svojim informacijama (profili na društvenim mrežama, fotografije, biografija i slično), a ako budu odabrani, na njima je da kreiraju traženi sadržaj.

Funkcije koje olakšavaju suradnju

Značajke poput video poziva u aplikaciji i dijeljenja datoteka olakšavaju suradnju između brandova i kreatora sadržaja.
Vector
Naš tim već dugo radi na ovoj ideji i bilo nas je strah prepustiti ovaj projekt bilo kome. Laknulo nam je čim smo vidjeli prvih nekoliko ekrana! COdizajn tim je profesionalan i kreativan i napravio je proizvod koji je i bolji nego smo se nadali.

Voditeljica projekta, Influencr.