TinkWs

Web aplikacija za promociju sadržaja na TikToku

UX UI dizajn web aplikacija TinkWs

Što smo napravili:

#UX/UI
Web stranicu

Link projekta:

Tink.ws je web aplikacija koja nudi korisnicima razne alate i usluge za unaprjeđenje njihove prisutnosti na društvenim mrežama s posebnim naglaskom na TikTok.

Intuitivni dizajn olakšao je prodaju TikTok usluga

Naš UX/UI dizajn za TinkWs aplikaciju osmišljen je kako bi vam olakšao proces pronalaženja i kupnje TikTok usluga. Jednostavno i intuitivno sučelje omogućuje korisnicima da u nekoliko jednostavnih koraka pronađu i kupe uslugu koja im je potrebna.

Responzivan dizajn

TinkWs aplikacija dizajnirana je kako bi bila prikladna i lako korištena na bilo kojem uređaju, bilo da je riječ o pametnom telefonu, tabletu ili računalu. S obzirom na to da se i TikTok uglavnom koristi na mobitelima, naglasak je bio mobilno korisničko iskustvo, prilagođavajući se potrebama ciljne skupine.

Korisne značajke

Osim jednostavnog procesa kupnje TikTok usluga, naš UX/UI dizajn za TinkWs aplikaciju uključuje i dodatne značajke koje su vam na raspolaganju kako bi korisnici u potpunosti iskoristili svoje promocijske kampanje. Uključili smo i neke druge korisne značajke, poput personaliziranih preporuka i analitike, kako bi korisnici mogli pratiti svoj napredak i poboljšati svoju strategiju promocije sadržaja na TikToku.
Vector
Jako sam zadovoljna dizajnom koji je COdizajn tim uspio isporučiti. Sviđa mi se što nude višestruke verzije za ekrane kada ne možemo odlučiti. A kada se traže dodatne ispravke/promjene ili dodatni zaslon – uvijek su voljni to učiniti! Bilo je vrlo lako raditi s njima, odlična komunikacija, drže se rasporeda i nude mnogo rješenja/pristupa po potrebi. Radila sam na više projekata s COdizajn timom i neću se ustručavati ponovo ih angažirati kada budem trebala usluge ove vrste. Hvala!”
TinkWs Logo

Anna Pritsker, Linqer LTD