Studit

Online grupe za učenje putem mobilne aplikacije

Što smo napravili:

Vizualni identitet
Dizajn mobilne aplikacije

Link projekta:

Studit je aplikacija usmjerena na video pozive između učenika i/ili studenata koji uče isto gradivo. Cilj joj je olakšati organizaciju grupa za učenje i zakazivanja termina te spojiti sve za što je inače potrebno koristiti nekoliko aplikacija – poruke, video pozive, kalendar i još puno toga.

Jednostavno pridruživanje grupama i pozivanje drugih korisnika

Korisnici mogu pretraživati grupe za učenje i zatražiti pristup ili ih drugi korisnici mogu pozvati. Iako je primarna ideja da se aplikacija koristi među studentima i/ili učenicima iz istih razreda/odjeljenja, značajka pretraživanja omogućuje im da se sastanu s novim ljudima koji uče isto gradivo.

Brzo kreiranje novih grupa i zakazivanje poziva

Svaki korisnik može kreirati novu grupu ili zakazati videopoziv. Može se i povezati s drugim ljudima putem aplikacije i slati im pozivnice za pridruživanje grupi. Čim osoba prihvati pozivnicu, dodaje se u grupu i može započeti zakazivati pozive i sudjelovati u aktivnostima grupe.

Korisničko iskustvo u prvom planu

Glavni nam je cilj bio da aplikacija bude jednostavna i intuitivna za koristiti. Dodatni sadržaji poput kalendara s pregledom svih termina u kojima su pozivi zakazani, pregled grupa, njihovih članova i aktivnosti te jednostavno pronalaženje gumba za zakazivanje poziva i kreiranje novih grupa samo su neka od rješenja unutar aplikacije.
Vector
COdizajn je za nas kreirao logotip i dizajnirao mobilnu aplikaciju koju planiramo razviti. Oduševljeni smo brzinom rada i njegovom kvalitetom. Dizajn je iznimno profesionalan i na nivou, a komunikacija vrlo ugodna.

Osnivačica, Studit