SemperConnect

Personalizirana mobilna aplikacija za traženje njege

COdizajn projekt - Dizajn korisničkog sučelja

Što smo napravili:

Web stranicu
Dizajn mobilne aplikacije

Link projekta:

SemperConnect je personalizirana usluga koordinacije koja pomaže kanadskim starijim osobama da pronađu njegu koja im je potrebna. Tvrtka je osnovao tim liječnika, voditelja zdravstvenih tvrtki i njegovatelja s ciljem da poboljšaju pristup njezi starijim kanađanima.

Dizajn koji odgovara vizualnom identitetu

Svaka tvrtka ima svoju priču, a kako bi tu priču i ispričala i ostala zapamćena, tvrtka prvo treba razviti vlastiti vizualni identitet. Dosljedan vizualni identitet daje dojam profesionalizma.
Web stranica i aplikacija su dizajnirane tako da prate postojeći branding tvrtke.
COdizajn projekt - Dizajn korisničkog sučelja
Dizajn mobilnih aplikacija

Platforma koja se jednostavno koristi

SemperConnect pomaže korisnicima u navigaciji složenim zdravstvenim sustavom povezujući ih s visokokvalitetnim i provjerenim pružateljima usluga putem platforme, uz mogućnost istraživanja državnih i privatnih mogućnosti plaćanja. Dizajnirali smo aplikaciju koja je intuitivna i lagano se koristi te pristupačna i starijim osobama.
COdizajn projekt - Dizajn korisničkog sučelja

Prezentacijska web stranica

Uz sam dizajn aplikacije izradili smo i web stranicu koja upoznaje potencijalne korisnike s platformom i cijenama te samom tvrtkom.
COdizajn Projekt - SemperConnect
Vector
Moja je tvrtka surađivala s COdizajnom posljednjih nekoliko mjeseci i ne možemo biti sretniji. Ne samo da su se jako potrudili kreirati upravo onakav izgled i funkcionalnost kakav smo željeli za stranicu, nego su pružili i svjež pristup te bili izuzetno odgovorni i sve dostavili na vrijeme. Također smo dobili prijedloge koji su drastično poboljšali protok informacija i funkcionalnost web stranice, a o kojima sami nismo ni razmišljali. Dizajnerica s kojom smo surađivali je vrlo ljubazna i profesionalna, a cijene su prihvatljive. Štoviše, naknadno smo radili na nekoliko izmjena s obzirom da smo start-up te da smo nekoliko puta mijenjali pristup te su uvijek rado napravili potrebne izmjene. Toplo preporučujem!
SemperConnect Logo

Hiren Patel, Semper Connect