Kitchens

Proširenje tvrtke za prodaju kuhinja na europsko tržište

Web stranica Kitchens Europe

Što smo napravili:

Web stranicu

Link projekta:

Kitchens je tvrtka koja se bavi izradom kuhinja po mjeri za privatne osobe i poslovne korisnike, a izvorno je bila usmjerena na tržište Brazila. Njihov cilj je bio proširiti ponudu na europsko tržište, pa su se odlučili kreirati posebnu web stranicu za europsko tržište kako bi privukli nove partnere i klijente. U suradnji s tvrtkom Cardume, specijaliziranom za otvaranje međunarodnih kanala i stvaranje strateških poslovnih prilika, stvorili smo moderne i funkcionalne web stranice – Kitchens Europe i Kitchens Swiss.

Multijezični web

Kako bi Kitchens mogao širiti svoju ponudu na europsko tržište, bilo je potrebno stvoriti multijezičnu web stranicu na engleskom, njemačkom i portugalskom jeziku. Na taj način, tvrtka može efikasnije komunicirati sa svojim kupcima i bolje se povezati s novim tržištima.

Pregledan i moderni web dizajn

Trebalo je napraviti web stranicu koja je pregledna, moderna i jednostavna za navigaciju, a koja istovremeno prikazuje njihov proces izrade kuhinja po mjeri i prikazuje njihove proizvode i projekte. Naš je tim stvorio web stranicu koja privlači pozornost kupaca i pruža sve potrebne informacije o proizvodima i uslugama koje tvrtka nudi.

Prilagođeni dizajn

Kako bi se istaknuli u konkurentnom tržištu, Kitchens je želio imati web stranicu koja odražava njihov brend i viziju. Stoga smo prilagodili dizajn web stranice kako bi odgovarao njihovom jedinstvenom stilu i ciljanoj publici. Rezultat je web stranica koja pruža ne samo informacije, već i doživljaj brenda.
Vector
Odličan rad. Od planiranja, izvršenja do prilagodbe. Brzi, fleksibilni i uvijek vrlo korisni i prijateljski raspoloženi. Bilo je sjajno raditi s COdizajnom. Sigurno ćemo ponovo surađivati s njima.
Cardume Logo

Peter Hegglin, Cardume