Invictum Mare

Stručnjaci za luksuzne jahte

Web Stranica Invictum Mare

Što smo napravili:

Web stranicu

Link projekta:

Invictum Mare je tvrtka koja se ističe u industriji jahti, s posebnom strašću prema moru i bogatim iskustvom u pomorskim operacijama. U želji da pruži vrhunske usluge i nezaboravna iskustva, tvrtka je tražila modernu web stranicu koja će to odražavati.

Moderni dizajn u skladu s brandom

U skladu s vizualnim identitetom tvrtke Invictum Mare, kreirali smo modernu i privlačnu web stranicu s tamnom temom koja se fokusira na visokokvalitetne fotografije i videozapise te s minimalnom količinom teksta, koji ipak pruža sve ključne informacije. Također, kako bismo poboljšali SEO, kreirali smo blog sekciju na kojoj će se redovito objavljivati relevantan sadržaj o luksuznim jahtama i plovilima.

Izbor luksuznih jahti za najam i prodaju

Tvrtka Invictum Mare željela je na svojoj web stranici prikazati svoj izbor luksuznih jahti za najam i prodaju. Uz njihovu podršku, odabrali smo najbolje fotografije i videozapise koji najbolje predstavljaju njihovu ponudu. Web stranica omogućava lako pretraživanje i pregled svih dostupnih jahti.

Pregledan dizajn i optimizacija za pretraživače

Uz fokus na preglednost i brzo pronalaženje informacija, dizajnirali smo web stranicu s optimizacijom za pretraživače, kako bismo osigurali da posjetitelji brzo i jednostavno pronađu tražene informacije.
Vector