Timeline Hypnotherapy

Stručnjaci za NLP i hipnoterapiju

Izrada web stranica Timeline Hypnotherapy

Što smo napravili:

Web stranicu
SEO optimizaciju

Link projekta:

Timeline Hypnotherapy pruža usluge hipnoterapije, NLP-a, life coachinga, Bowen terapije i Kambo sesija. Kao njihovi web dizajneri, pomogli smo im stvoriti web stranicu koja će odražavati njihovu misiju – pružiti najefikasnije i najtransformacijskije alate za postizanje samopotpunjenja, uspjeha i metamorfoze.

Personalizirani dizajn usklađen s ciljanom publikom

Timeline Hypnotherapy nam je postavio izazov da kreiramo web stranicu koja će savršeno odgovarati njihovom brendu, ciljanoj publici te uslugama koje nude. Odlučili smo se za personalizirani dizajn koji će savršeno odražavati njihovu jedinstvenu osobnost i istovremeno naglašavati kvalitetu njihovih usluga. Pri tome smo koristili neutralne smirujuće boje koje su u skladu s industrijskim standardima, kako bi posjetitelji mogli osjetiti opuštajuću atmosferu čim otvore stranicu. Posebnu pozornost smo posvetili intuitivnoj navigaciji, kako bi posjetitelji lako pronašli sve informacije koje traže, bez ikakvih poteškoća.

Optimizirana struktura sadržaja

Kada nam se Timeline Hypnotherapy obratio za redizajn njihove web stranice, znali smo da žele imati modernu web stranicu koja se lako koristi, ali i da žele poboljšati svoju online prisutnost. Glavni je cilj bio napraviti stranicu koja je što učinkovitija u privlačenju klijenata i kvalitetnijoj prezentaciji usluga. Svaka usluga ima svoju vlastitu stranicu s detaljnim opisom, a slike i videozapisi pomažu u vizualnom prikazu usluga i dodatnoj privlačnosti.

Jasan prikaz usluga

Timeline Hypnotherapy nudi različite vrste terapija, stoga smo se pobrinuli da na web stranici bude jasan prikaz svih usluga koje nude. Osim što smo dodali detaljan opis svake usluge, dodali smo i fotografije kako bi klijenti mogli vizualizirati što mogu očekivati tijekom terapije. Uz to smo istaknuli i recenzije klijenata koji su koristili njihove usluge, što je dodatno potaknulo povjerenje novih klijenata. Dodali smo i prikaz cijena usluga uz njihov kratki opis te mogućnost zakazivanja inicijalnog savjetovanja.
Vector
COdizajn tim je fenomenalan! Vrlo su detaljni, posvećeni, komunikativni, prijateljski raspoloženi, temeljiti i drže svoju riječ. U svojim najluđim snovima nisam mogao zamisliti web stranicu koja je tako profesionalna i dobro složena. Ponovno bih ih angažirao u trenu u budućnosti. Ako tražite majstora koji će vam pomoći izgraditi svoju web stranicu iz snova, COdizajn tim je pravi izbor! Hvala puno COdizajn timu! Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s vama.

Donnie Justin, Timeline Hypnotherapy