The Steadman Group

Tvrtka za zdravstveno savjetovanje

COdizajn - Izrada web stranica

Što smo napravili:

Web stranicu

Link projekta:

Steadman Group LLC tvrtka je za zdravstveno savjetovanje u vlasništvu žena, namijenjena poboljšanju zdravlja ljudi i zajednica. Nude usluge zdravstvenog savjetovanja, upravljanja projektima te pisanja zahtjeva za potpore.

Nova, popravljena navigacija

Tvrtka je već imala web stranicu prije nego nam se obratila, ali bila je zastarjela – i samim time loše dizajnirana, ali i teška za navigirati. Nova je web stranica, osim osvježenog izgleda, dobila i novi sadržaj koji puno jasnije pokazuje usluge koje tvrtka nudi.
COdizajn projekt - izrada web stranica
COdizajn projekt - izrada web stranica

Moderan i jednostavan dizajn

Bilo je bitno kreirati dizajn koji je moderan i odgovara ciljanoj publici te ima sve potrebne informacije. Web stranica je također brza i sigurna.
COdizajn projekt

Redizajn web stranice: ključan za digitalizaciju

Članovi grupe i sami su uvidjeli da im je potreban redizajn kako bi ostali relevantni, ali brinuo ih je sam proces koji smo pokušali maksimalno olakšati, što im je puno značilo.
COdizajn Projekt - Steadman Group
Vector
Uživali smo raditi s COdizajnom. Kao netko tko se ne razumije najbolje u tehnologiju, redizajniranje web stranice činilo se kao zastršujuć proces. Izuzetno su obrazovani, komunikativni unutar samog procesa i uspješno su navigirali svim mojim pitanjima i sugestijama. Oduševljeni smo završnim proizvodom i iskustvom radeći s COdizajn timom.
Steadman Logo

Rhiannon Streight, The Steadman Group