Collektion Capital

Fond koji pomaže iznajmljivljivačima

Collektion

Što smo napravili:

Web stranicu

Link projekta:

Collektion je fond koji traži strateška partnerstva isključivo sa tvrtkama koje se bave najmom namještaja za razne događaje locirane u Sjedinjenim Američkim Državama.

Cilj im je povećati vrijednost svojih portfeljskih tvrtki putem partnerstava s liderima u industriji. Vodi ga tvrtka Razilience LLC s kojom smo već radili na Vagabond Rentals projektu.

Vizualni identitet i korisničko iskustvo

Na temelju postojećeg vizualnog identiteta kreirali smo neutralnu paletu tonova koji će se koristiti na stranici i odabrali tipografiju. Kreirali smo jednostavnu navigaciju koja će svakom korisniku omogućiti da odmah dođe do informacija koje žele.
Izrada web stranica
Collektion

Marketing rješenja

Kreirali smo kontakt formu koja je integrirana sa Salesforceom, rješenjem za prodaju, marketing i podršku klijentima.
Collektion - Izrada web stranica

Prezentacija tvrtke

Glavni je cilj web stranice bio prikazati tvrtku te privući investitore, kojima je bitan faktor u odluci defintiivno razina profesionalnosti web stranice koja predstavlja fond.
Collektion
Vector
Dizajnerica s kojom smo radili je vrlo obrazovana, brza, odgovorna i profesionalna. Napravit će sve kako bi dizajnirala i izradila odličnu stranicu. Bilo nam je zadovoljstvo raditi s COdizajnom i planiramo uskoro ponovo raditi s njima.
Vagabond Rentals Logo

Shalini Hersowitz, Collektion, Vagabond Rentals