Fresh Strategy

Vodeća švicarska konzulting agencija

COdizajn projekt - izrada web stranica

Što smo napravili:

Web stranicu

Link projekta:

Fresh Strategy je švicarska konzulting agencija koja donosi uvid, stručnost i kreativnost potrebnu za realizaciju mogućnosti svake tvrtke. Fokusiraju se na razvojne tvrtke kako bi im poboljšala rast kreiranjem poslovnih strategija, inovacija u poslovanju i marketinga.

Korisničko iskustvo i vizualni identitet

Odabrali smo paletu boja i tipografiju koje pomažu kreirati vizualni identitet tvrtke te kreirali web stranicu s raznim kreativnim rješenjima i brojnim funkcionalnostima koje ističu glavnu misao stranice, a to je inovacija.

Odabrali smo veliki font koji se ističe te se fokusirali na malu količinu teksta koja prenosi samo bitne informacije i tako smo stavili fokus na same rezultate koje agencija može donijeti, recenzije postojećih klijenata i inovaciju.
COdizajn projekt - izrada web stranica
COdizajn projekt - izrada web stranica

Web dizajn

Inovativnost smo istaknuli detaljima poput animiranog naslova stranice, kreativno predstavljenog tima (u obliku slike koja se animira prilikom prelaska miša) i raznih drugih malih animacija.
Vector
Toplo mogu preporučiti ovu tvrtku! Vrhunski sz profesionalaci kada je riječ o upravljanju projektima i izradi web stranice. Komunikacija je bila izvrsna, sve je isporučeno u dogoveno vrijeme te smo dobili i više nego savršen rezultat.
Fresh Strategy logo

Stephanie K., Fresh Strategy