Maskerata

Domaći portal za poeziju i prozu

COdizajn projekt - izrada web stranica

Što smo napravili:

Web portal
Vizualni identitet

Link projekta:

Maskerata je organizacija koja se bavi promoviranjem domaćih autora te je glavna ideja osnivača bila kreirati portal koji će uspješno to napraviti tako što će objavljivati poeziju i prozu pisaca.

Vizualni identitet

Kreirali smo logotip, boje i tipografiju koje odgovaraju ciljanoj publici brenda, odnosno pretežito piscima i zaljubljenicima u čitanje. Tipografijom smo odrazili industriju, a ikonom sam naziv.
COdizajn projekt - Vizualni identitet
COdizajn projekt - izrada web stranica

Korisničko iskustvo

Jednostavnom navigacijom pružili smo korisnicima da u jednom kliku odaberu žele li čitati prozne ili poetske tekstove te odabrati inspirativne citate i ideje. Sami autori vrlo jednostavnom, klikom na gumb “Uključi se”, dolaze do kontakt forme koja nudi mogućnost učitavanja samih tekstova, njihove biografije i fotografije. Sami vlasnici portala vrlo jednostavno dodaju nove tekstove i zaprimaju tekstove autora.

Web dizajn

Kreirali smo modernu web stranicu koja odgovara vizualnom identitetu brenda i kojom se jednostavno navigirati.
COdizajn Web Studio Projekt - Maskerata
Vector
Portal izgleda odlično i vrlo je jednostavan za koristiti, pristižu nam tekstovi od autora koje bez problema možemo dodati i odabrati željenu kategoriju. Dizajn je poseban i već ga je mnogo ljudi pohvalilo.
Maskerata logo

Suradnica na portalu, Maskerta