Vagabond Rentals

Iznajmljivači stanova studentima i mladima

COdizajn projekt - izrada web stranica

Što smo napravili:

Web stranicu

Link projekta:

Vagabond Rentals tvrtka je locirana u Floridi te se bavi iznajmljivanjem modernih namještenih apartmana isključivo mladim zaposlenim osobama i studentima.Uz to se bave i upravljanjem imovine te prodajom nekretnina.

Korisničko iskustvo

Na temelju već kreiranog vizualnog identiteta tvrtke kreirali smo stranicu koja odgovara njihovom brendu, a pregledna je i moderna te će se lako snaći svi korisnici; Stranica je podijeljena tako da sadašnji, trenutni i budući stanovnici te roditelji lako mogu pronaći sve informacije koje traže.
COdizajn projekt - izrada web stranica
COdizajn projekt - Vagabond

Web dizajn

Kreirali smo modernu web stranicu koja odgovara vizualnom identitetu brenda i kojom se jednostavno navigirati. Istaknuli smo prednosti koje tvrtka nudi, ubacili interaktivnu kartu koja pokazuje sadržaje u blizini te dodali sve karakteristike smještaja i informacije o njima te pregled svakoga.

Sve potrebne funkcionalnosti

Kreirali smo i formular kojim se studenti mogu prijaviti za smještaj te dodali mogućnost prijave na newsletter. Dodali smo i mogućnost online chata koji dopušta korisnicima da odmah dođu do informacija.
COdizajn projekt - izrada web stranica
Vector
Dizajnerica s kojom smo radili je vrlo obrazovana, brza, odgovorna i profesionalna. Napravit će sve kako bi dizajnirala i izradila odličnu stranicu. Bilo nam je zadovoljstvo raditi s COdizajnom i planiramo uskoro ponovo raditi s njima.
Vagabond Rentals Logo

Shalini Hersowitz, Vagabond Rentals