COdizajn je na listi najboljih hrvatskih web dizajnera 2022.

U COdizajnu vjerujemo da svaki brend ima priču. Naš je cilj definirati i prenjeti tu priču; pomažući tako tvrtkama i pojedincima da maksimalno povećaju svoj doseg. Nudimo ono u čemu smo najbolji, izradu web stranica i web shopova, UI/UX dizajn i izradu vizualnog identiteta. Danas smo nevjerojatno uzbuđeni što možemo objaviti naše najnovije priznanje koje nam je omogućila podrška naših klijenata.

Clutch je nedavno objavio svoju listu Leaders Awards, a COdizajn je prepoznat kao jedan od najboljih web dizajnera u Hrvatskoj za 2022. Konteksta radi, Clutch je afirmirana platforma koja se nalazi u srcu Washingtona, posvećena pomaganju malim, srednjim i velikim tvrkama – tvrtke identificiraju i povezuju se s pružateljima usluga koje su im potrebne za postizanje svojih ciljeva.

Tijekom cijele godine Clutch ističe svoje najbolje rangirane tvrtke u različitim industrijama i na različitim lokacijama. Leader Awards dodjeljuju se samo najuspješnijim B2B tvrtkama, stoga smo nevjerojatno zahvalni što je Clutch prepoznao naše zasluge i vrhunski rad.

“Oduševljeni smo što smo proglašeni jednim od lidera Clutcha! U svaki projekt ulažemo puno truda i jako nam je stalo do zadovoljstva naših klijenata i lijepo je znati da je to prepoznato.”

– Osnivač, COdizajn

Iskreno smo zahvalni svim našim klijentima na njihovom kontinuiranom povjerenju i podršci. Njihove recenzije na našem Clutch profilu potvrđuju da imamo sve što je potrebno za pružanje vrhunskih usluga i radnog iskustva. Ispod je citat iz jedne od recenzija koje smo dobili.

“Njihove UI/IX vještine su me oduševile. Znali su o svemu, od dubinskog istraživanja do savršene izvedbe. Također su bili strpljivi i voljni voditi nas kroz njihov proces dok smo učili. Bio sam impresioniran njihovom spremnošću da prođu dodatni kilometar kako bi bili sigurni da smo zadovoljni radom.”

– izvršni direktor, Axceler8 Sdn Bhd

Želite čuti više? Javite se i napišite nam više o Vašem projektu.

Istaknute novosti