COdizajn osvaja nagradu za jednu od najboljih hrvatskih web dizajn agencija

S više od 4,8 milijardi korisnika širom svijeta, važno je imati majstorski dizajniranu web stranicu kako biste privukli više kupaca i uspostavili svoju internetsku prisutnost. Kroz usluge web dizajna možete biti sigurni da će vaša platforma biti prilagođena, lijepa i dostupna. Ovdje u COdizajnu usredotočeni smo na pomaganje tvrtkama u inovacijama i poboljšanju njihove virtualne prisutnosti kroz prilagođena rješenja za web.

Naš tim možda je malen, ali raste brzo. Osnovani 2018. godine u Rijeci, i dalje pripadamo novijim tvrtkama na sceni, ali zahvaljujući povjerenju i podršci naših klijenata dokazali smo da možemo pružiti odlična rješenja i impresivne rezultate.

Nedavno smo tako saznali da je Clutch, B2B tvrtka za istraživanje tržišta, prepoznala naš rad prilikom dodjeljivanja dugo očekivanih nagrada za lidere 2021. godine. 

Clutch je vodeća platforma koja pomaže tvrtkama da saznaju više o i povežu se s raznim pružateljima usluga. Činjenica da Clutch svake godine pomno pregledava i ocjenjuje lidere, ova nagrada za nas je velika stvar.

Ulažemo puno truda u svaki projekt i stvarno nam je stalo do toga da naši klijenti budu zadovoljni. Drago nam je znati da je to i prepoznato.

Govoreći o zadovoljstvu klijenta, ovo priznanje želimo posvetiti svakom klijentu koji nam je povjerio svoje projekte. Čast nam je surađivati ​​s vama i graditi nevjerojatne odnose.

„Ono što smatram impresivnom bila je brzina kojom su sve završili, a da pritom kvaliteta rada nije narušena. Sve je učinjeno kako treba odmah isprve i onako kako sam želio. COdizajn tim je znao što treba učiniti i premašili su moja očekivanja. Kreirali su sve što sam zamislio i više – dobiio sam čitav paket.“ 

Osnivač, Meditation & Mindfulness

„Navikla sam čekati izvođače radova, ali COdizajn tim je morao čekati na mene. I komunikacija i rješenje bili su vrlo brzi. Nikada nism imala dojam da su zaboravili na mene ili se pitati kako napreduje projekt. Bilo je odlično!“

Marketinška analitičarka, Culinary Farms

Volimo pomagati tvrtkama da poboljšaju svoje poslovanje! Raširite svijest o svome brendu u ovo digitalno doba. Pošaljite nam poruku i zajedno ćemo vaše poslovanje podići na najvišu razinu.

Istaknute novosti